martes, 5 de abril de 2011

MENSAJES DE VÍCTOR


DÍA 1:

Esto ya ha empezado y mejor de lo esperado. Despues de 2 días aclimatandonos hoy hemos empezado a correr33 kms de etapa. Durante la primera parte ha sido pista,16kms, luego 13kms de dunas, pero que dunas, las mas altas y largas de todo marruecos, y para terminar 7 kms otra vez de pista. Muy buens sensaciones con un tiempode 5h 22min y llegando en el puesto 201 de la general. Estamos al lado dela HAIMA de los que van primeros.

DIA 2:

Bueno, ya estamos aqui otra vez despues de finalizar la etapa, alimentarnos bien,e hidratarnos. Hoy han sido 38 kms, por terreno variado, algo de dunas, pistas con piedras y hemos cruzado lo que a nuestro parecer era un rio seco. Las sensaciones van mejorando día a día. Mañana la etapa dicen que es un poco mas dura, así que regularemos fuerzas que el miercoles toca la fuerte de 82 kms.

Si alguien puede que avise a mi familia y les diga que estoy bien. Saludos para los seguidores del blog y la gente del Face, me acuerdo mucho de todos, sobre todo de María.

Víctor.
-RECORDAD QUE ESTÁ ACTIVA LA FUNCIÓN PARA ESCRIBIR A VÍCTOR! LINKAD AQUÍ (dorsal 520)!!

23 comentarios:

  1. No puc evitar emocionarme al.llegir aquestes paraules...eres gran Victor, molt gran i vas a conseguí-ho!!!!

    ResponderEliminar
  2. Animo Vic,estamos contigo!!!

    ResponderEliminar
  3. Molt be valennnnnnnnt, el teu germà crec que esta enganyat tot el dìa per vorer si escrius algo, jejejejejejeej molts anims

    ResponderEliminar
  4. yeeee grandot molt de anim, quant acabes cada etapa saludamos a la camara que hiha en meta que ahir el vam vore un momentet cuidat i a per totes!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. ¡¡¡¡¡Hola Victor!!!!!

    Me alegro de que estes bien, cuidate campeon, te esperamos todos en Vallada City, besos y abrazos de parte de los tres.

    ResponderEliminar
  6. Me alegro de que estes bien y que todo vaya perfecto,Animo que tu puedes con todo y con todos.

    ResponderEliminar
  7. yyyyyyyyyyeeeeeeeeee ke por ting cuand vingues, i mes cuan en digues " vens a correr un ratet? "a vorer ki el diu ke si.... anim ke tens mes seguidors dels ke tù el penses, per ells i sobre tot per MARIA minjat el desert.

    ResponderEliminar
  8. MUCHOS ANIMOS VICTOR, TENGO RETT Y MI MAMA ES MI VOZ, ERES UN CRACK!!

    ResponderEliminar
  9. vinga perleta sóc Eli,que estem tots en tu, un beset molt gran i anim que estas fent-ho molt be wapisim, ahi estas tu, muaks!!!!!

    ResponderEliminar
  10. victor maquina como lo levas espero q bien dentro de mal conociéndote lo tienes chupado jeje vala tela eres el numero 1 des de aquí te doy aliento y un fuerte abrazo que te ara falta aun que tu eres un tio duro nunca viene mal un empujón de animo bueno chaval ya me contaras a tu vuelta mucha suerte para ti y para todos los que están compartiendo contigo este reto de parte de pantani

    ResponderEliminar
  11. Soc Quino, Anim Victor que tu estas fort, vinga valent!!!

    ResponderEliminar
  12. sóc Eli un altra vegada, per si a cas no t´arribarem els missatges de "des sables" dir-te que te vist i que estas molt negre i molt wapo, hui t´has canviat la camiseta eh, la de hui era roja, quina alegria m´ha donat hevre-te vist, que be tete, ja no et queda res, anim que estas fent-ho de luxe i deixant el llistó ben alt, no esperem menys de tu, quan vinngues ja ho celebrarem com toca, un bes molt fort, ja saps que t´apoye en tot, muaks coseta wapa!!!!! fins un altre ratet!!!!!

    ResponderEliminar
  13. Molts ànims campeón, desde Mallorca!!!!

    ResponderEliminar
  14. Ànim, Víctor que des d'ací estem fen-te un seguiment que ni t'imagines (tenim una reportereta a la que tu vols molt que sempre ens porta emocionada el "parte del día").

    ResponderEliminar
  15. Mi angel Guia!!! Animo, todo va poco a poco, supongo que ya pesaran los kilometros,Tranquilo, vas muy bien, tu a tu ritminto, Sin prisa.Todo va a su ritmo... Por aqui sin cambios, todo igual que ayer, sin cambios, sin poder entrenar por la rodilla peor hoy he ido al fisio y estoy mucho mejor, ai uqe... el domingo a correr... Hoy me han quitado 2 muelas del juicio y la verdad es que estoy sorprendida, creo que no necesitare ibuprofenosm pues hace 8 horas q me tome uno por si acaso y no tengo dolor, haber si paso bien la noche, si hay suerte, est emedio dia me acoste en Valencia pq anoche dormi solo 3 horas, mi tio dando guerra! y necesitaba descansar, pue sme levante pronto para qu emi madre no lo hoiciera y no cojiera el peso para voltearlo y cambiarlo.... Estoy vienod un programa qu eme parece fascinante y que me lo paso llorando me llega al alma y me recuerda tanto al sabado... en fin... hablamos muy pronto, Ya queda menos... pero disfruta cada segundo, cada minuto, Sé fuerte.Todo esta bien.... MUA!!

    ResponderEliminar
  16. Jeeeee Víctor, el altre día,mentres en posava la samarreta al eixir de la piscina, em digue in xic..." yo tambien empujo el carro" em vaig xirar i li vaig dir: aquesta frase te el seu significat, darrere de cada persona, hi a una lluita, de vegades contra algo que no es veu,pero que hi a q lluitar fins q no tingam forçes..
    Tú i jo lluitem al mateix bando, amb el mateix enemig i cuant mes gran i mes fort siga este,mes força tindrem. Ahui surtiras per a fer la mes dura de les etapes, pero aixo et donara mes força per a vencer-la....Anim campio, cada pas endavant q dones, será tambe un pas endavant per a María...VA PER ELLA.....

    ResponderEliminar
  17. anim, et dic el mateix que Jose Carlos, tu ja saps i ja m´entens, un beset molt gran, estem tots seguin-te pas a pas i disfruta cada minut i cada segon com si fora l´ultim dia, un beset i amunt desde la teus terreta i la xeperudeta que esta ahi al teu costat donan-te forces, muaks!!!!!!

    ResponderEliminar
  18. VICTOR !!!!! Molts anims i a per totes.Que sapies q asi estem tots esperant el moment del dia x a poder conectarmos i poder vore els pasos del nostre amic al desart aixi q molts de anims i ens veguem a la teua tornada!!!!anims de un xativi!!!!

    ResponderEliminar
  19. vinga victoret!!! ke tu eres molt gran i segur ke pots amb tots ixos, anim i pensa per el motiu per el que estas lluitant que aixo et donara les forçes que necesites. un abraç i cuidat, amic!!!!

    ResponderEliminar
  20. angel guia...Animooooo estamos todos haciendo fuerza!! !mua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  21. mare meua i quin patira ci vetgen-te, pero tu que em tens que dir, pobret meu, estic molt orgullosa de tu i de formar part de la teua vida, un bes ja no puc mes heu senc, molts besets i anim i no decaiges que estem aci donan-te forces, se que heu llegiras i que et fara reflexionar, doncs reflexiona i fes-ho per eixa xiqueta a la que tu estimes tant, una vegada aci ja anirem a Val, vale????? si puguera dir-te mes de qautre coses, jejeeje, pero estem be, eh??? molts besets i ara enseguida que vetges aço a pensar en la l´altra, que nosaltres estem aci igual que la teua reina que ja saps qui es, muaks!!!!!!carinyet!!!!!!

    ResponderEliminar
  22. si pugueres escriure´ns algo i saber de tu, com stas hui i com va tot......bueno ja ens dius algo val.....evm!!!!!!

    ResponderEliminar
  23. per fi t´hem pogut veure en un video,estas molt be i aixo ens deixa mes tranquils, vinga cosa wapa que això ja heu tens ahi, ara si que si, vas molt requetebé, eres un campio. Quantes ganes tinc de voret mare, bueno ja parlem, molts besets i a per l´ultima, descansa hui tot el que pugues, ah per cert crec que he vist tambe a Ximo en un altre video i tambe li se veu molt be, juraria que es ell, jeje, quina alegria de saber que esteu be, menuda carrereta xaval, has deixat el llisto ben alt, un requetemuaks i records dels meus pares que tambe estan seguin-te jeje, estas fent-ho molt be, muaks tete!!!!!

    ResponderEliminar